Bli kund

Välkommen som kund till oss!

Som kund till Pagono så får du en partner för din resa framåt. Vi hjälper er att utveckla processen för bildproduktion och innehållshantering.

 

Bildtjänster

Lägg en beställning till vår bildfabrik för produktbilder. Vi skapar färdiga produktbilder för e-handeln.

Vi har en industrialiserad produktion för produktbilder, vårt fokus är att utveckla produktbilden och bildflödet för att hantera de nya kraven som en digitaliserad handel kräver.

Vi arbetar med maskiner från Styleshoots och har skapat en process som tar produktbilder till en helt ny nivå.

Vi följer och garanterar produktbilder enligt standarder så som Validoo, Systembolaget, Amazon, Zalando etc.

Integrationer mot PIM, DAM, affärssystem eller andra stödsystem för ett effektivt bildflöde.

Konsulttjänster

Hjälper företag att digitalisera produkt-, marknads- och säljarbetet.

Vi hjälper företag att få produktinformationen att fungera i alla kanaler.

Vi hjälper kunder att ta kommando i förändringsarbetet. Med oss blir företagen effektiva beställare och drivna projektledare
 
Vi stöttar den interna organisationen i förmågan att ta emot ny teknik och få in den i organisationen. Från behovsanalys till implementation i verksamheten.

Att beställa produktbilder

Du kan enkelt själv genomföra en beställning av produktbilder genom att följa nedan steg. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor. Önskar du något extra, vi är öppna även för det. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Skapa beställning

Använd vår beställningsmall och skapa en lista över vilka produkter som beställningen gäller. Ange artikelnr, benämning och antalet bilder. Ange även hur dessa produkter ska fotas.

Genomför beställning av produkbilder

Skicka beställningen till Pagono genom att ladda upp beställningsformuläret och ange dina kontaktuppgifter.

Skicka produkterna till Pagono

När du skapar en beställning så erhåller du en orderbekräftelse och etiketter som du fäster på produkterna. Etiketterna kan skrivas ut på etikettpapper (70x38mm) för att klistras på produkterna.

Skicka till:
Pagono AB
Flygfältsgatan 15
128 30 Stockholm

Avisering nr: 0706014474

Kvittens av mottagna produkter

När Pagono mottar produkterna kontrolleras mottagna produkter mot beställningen. Om allt är okej eller om det finns några frågor så skickas ett meddelande till er per e-post. Eventuellt kan våra stylister ta kontakt via telefon.

Godkännande av produktbilder

När produkterna är fotade så skickas bilderna till er för godkännande. Efter godkännande så går även produkterna i retur. Pagono använder PostNord för returning alternativt med bifogad retursedel.

Beställ produktbilder

Kunder

Stäng meny