Bli kund hos pagono

Välkommen som kund till oss!

Som kund till Pagono så får du en partner för din resa framåt. Vi hjälper er att utveckla processen för bildproduktion och innehållshantering.

Läs gärna om våra tjänster:

Så här beställer du produktbilder

Skapa en order

Ladda ner vårt beställningsformulär och fyll i vilka produkter beställningen gäller. Ange även hur du vill att vi ska fotografera produkterna, gärna med exempelbilder som du tar själv med mobilen.

Genomför beställningen

Skicka beställningen till oss genom att ladda upp ditt ifyllda beställningsformulär och ange dina kontaktuppgifter längre ner på denna sida.

Skicka produkterna till oss

När du har genomfört beställningen får du en orderbekräftelse tillsammans med etiketter som ska fästas på produkterna. Etiketterna kan skrivas ut på etikettpapper (70 x 38 mm).

Skicka dina produkter till:

Pagono AB
Flygfältsgatan 15
128 30 Stockholm

Aviseringsnummer: 0706014474

Kvittens av mottagna produkter

När vi har tagit emot produkterna kontrollerar vi att leveransen stämmer överens med din beställning. Därefter bekräftar vi per mejl att allt är i sin ordning. Om vi har frågor så hör vi av oss.

Godkännande av bilder

När produkterna är fotograferade skickar vi bilderna till dig för godkännande. Efter att du har godkänt går även produkterna i retur. Pagono använder PostNord för returnering, alternativt med bifogad retursedel.

Beställ produktbilder