Prissättning

 
 Enkel produktStylad produkt
Första bild195 kr/bild245 kr/bild
Extrabilder95 kr/bild115 kr/bild
 
 Osynlig mannekängMannekäng underkläder
Första bild290 kr/bild390 kr/bild
Extrabilder145 kr/bild195 kr/bild

Extratjänster

Extratjänster kan läggas till efter önskemål:

Övrigt extraarbete

Har du specifika önskemål i samband med fotograferingen av produkterna så löser vi det i samråd med dig. Om du t ex har  behov av extra retusch,  färg-retusch eller borttag av märken, montering av loggor – så ordnar vi det. Andra tillägg kan vara extra strykning, speciell styling, etc.

För extra tillägg debiterar vi normalt 975 kr/h. För vanligt förekommande extraarbete kan vi komma överens om en fast kostnad  per bild eller produkt.

Avancerad metadata

En bild avsedd för e-publicering blir mer värdefull för organisationen om den redan från start är metataggad med produktinformation och sökkriterier för webben.

Hämtning och leverans

Vi kan arrangera ett smidigt sätt att hämta och återlämna produkter som besökt vår studio.

Vad ingår i vår standardutbud

Pagono erbjuder ett antal standardprodukter med fasta priser som funkar för de flesta verksamheter. Vår flexibilitet gör det även möjligt att skräddarsy prissättningen om vår standardmodell inte passar med er verksamhet.

Pagono levererar frilagda bilder anpassade för e-handel och tryck. Vi prissätter fotograferingen helt utifrån antalet artiklar och antalet bilder per artikel. Vi har definierat fyra olika typer av objekt med olika priser: Föremål; Liggande mode; Osynlig mannekäng; samt Underkläder, mannekäng.

I produktion ingår: planering & prep, styling, fotografering, kvalitetskontroll & justering*, namnsättning, samt leverans av bilder i ett fördefinierat format**.

* Med justering menar vi mindre justeringar som behövs för att bilden ska se stringent och korrekt ut.
** Formatet är helt kundanpassat och vi levererar i det format som kunden önskar. Ev. leverans av flera olika format kan också göras efter överenskommelse men det kan tillkomma en extrakostnad.

Stäng meny