Om Pagono

Driver utvecklingen!

Utvecklar bild och video för e-handeln. Flyttar gränserna, snabbar upp processerna. Vår bildproduktion fokuserar på stylistens kunskap och känsla + långt driven fototeknik. 

Vi är en kombo av ingenjörer, stylister och marknadsförare som skapat ett helt nytt sätt att möta de nya marknadskraven.

Vi har alla lång erfarenhet av innehåll, processer och stödsystem för e-handel. Därför blir det rätt, blir snyggt – och går fort.

Varför välja Pagono?

vi ser till hela värdekedjan

från bild till text, från lookbook till historier

Vi garanterar KÄNSLAN ÖVER TID:

alltid rätt high end belysning, styling och efterbehandling

Vi levererar blixtsnabbt:

inom några arbetsdagar har du redan bilderna i din besittning

Vi hjälper dig att utvecklas:

från lookbook till e-handel, från analog till digital i flera kanaler

Teknologi

På Pagono arbetar vi med den modernaste teknologin som finns på marknaden. Vår ambition är att hela tiden ligga i framkant och hitta de teknologier som gör mest nytta för våra kunder.

Till detta utvecklar vi processer för att göra arbetet snabbt, enkelt och kvalitetssäkrat genom hela kedjan.

"Content" för utvecklad e-handel

Som den första innehållsleverantörerna i Sverige har Pagono investerat i ”StyleShoots Vertical” och ”StyleShoots Horisontal” Den absolut modernaste tekniken för professionella produktbilder.

Med StyShoots teknologi flyttar vi gränserna för modern produktfotografering, vi flyttar fokus från fotografen till stylisten, från manuell- till automatiserad hantering.

Läs nedan om de tekniker vi använder och vad vi kan betyda för ditt varumärke.

Produktfotografering - Styleshoots

StyleShoots vertical

StyleShoots Vertical: den modernaste tekniken för att göra fristående produktbilder av plagg med  en känsla av en osynlig modell, eller ”hollow man” effekt.

Med denna teknik kan vi göra snabba, konsekventa och rätt färg-ställda produktbilder med våra egna stylister. Dessa bilder är också kända som ”Invisible Man Style” eller ”Hollow Man” fotografering. Vi kan, med denna maskin, ställa och fotografera stora samlingar på kort tid.

Nyfiken på vad denna 3D-teknik kan göra för dina varumärken?

STYLESHOOTS horizontal

Den mest avancerade tekniken på marknaden för att göra produktbilder med på liggande bord.

Tack vare denna teknik kan vi göra snabba, korrekta och konsekventa bilder på liggande mode. Denna stil används i stor utsträckning för barnkläder, men används också bland vanliga herr- och damkläder.

Tekniken fungerar alldeles utmärkt att använda till andra typer av varor som enkla produkter och accessoarer. På Pagono har vi ett horisontellt bord som vi inte bara gör liggande mode på, utan också skapar fotoböcker, gör collage och utför kreativa fotograferingsupplägg för våra kunder.

Nyfiken på vi kan göra för dina varumärken med denna teknik?

osynlig mannekäng 'Hollow Man'

För att göra produktbilder av plagg med känsla av en osynlig modell arbetar vi med dessa avancerade dockor, även kallade ”invisible-mannequins”.

Varje stil av produktfotografering kräver sitt eget tillvägagångssätt, varför vi har ett stort utbud av ”mannequins”. Dessa dockor kan användas modulärt, vilket innebär att dockan kan demonteras i delar. Med en minimal mängd mannequin fortfarande synlig på bilden så blir efterbehandlingen begränsad.

Vi har mannequins för herr, dam och barn. Om våra kunder har specifika önskemål som inte kan realiseras med det nuvarande sortimentet, kan vi skaffa en lämplig mannequin. 

Nyfiken på vad vi kan göra för dina varumärken?

STYLESHOOTS podium

StyleShoots Podium är ett ”smart” bord där vi kan fotografera högkvalitativa och frilagda tillbehör, skor och väskor.

För produktfotografering av till exempel skor, väskor och andra typer av produkter använder vi StyleShoots Podium. Det mobila bordet ger oss möjlighet att snabbt fotografera, färgställda och konsekventa produktbilde. Tekniken gör att våra stylister kan fokusera på styling istället för ljus och kamera..

Nyfiken om vad vi kan göra med denna teknik för fotografering av dina produkter?

Kontakt

Stäng meny